Home » Aromatherapie Nadat Ik Lees

Aromatherapie Nadat Ik Lees

Online aromatherapie

Aromatherapie Nadat Ik Lees

Ik besloot me te verdiepen in aromatherapie nadat ik het boek Aromatherapie voor iedereen: Het ophelderen van de Mythes en Passages, doorfero Marti en Minellingurt Eijenhuys. Ik wist niet dat we gedistilleerde plantenextracten gebruiken in ons badwater, vandaar de naam Aromatherapie voor iedereen. Dit boek vult wat hiaten in mijn kennis. Het proces is ook de moeite waard om te lezen – er is een sectie over hoe je een badomgeving creëert of vindt die bevorderlijk is voor aromatherapie en die jou en je gasten in staat stelt om je verfrist, ontspannen en plezierig te voelen. Het boek heeft andere geweldige secties over de helende kracht van geurkaarsen, de juiste manier om plantaardige essentiële oliën te gebruiken, en schoonheid door aromatherapie.

Toen ik de voordelen van aromatherapie voor gewichtsverlies aan het onderzoeken was, kwam ik een boek tegen: Theake-up of sleep: How Four Principles Can Change Your Sleep and Eating Patterns, door Haarparen en Dr. Phyllis versimpelde de zaken voor mij. Zoals zij schreef: “De meeste mensen volgen het hygiëne advies: eerst douchen, eerst koffie, eerst bad, eerst koffie, jezelf. Ze schrijven suggesties, hoewel die meestal belachelijk zijn. Ze kennen de self-fulfilling prophecy want wat ze suggereren, doen ze vaak ook.”

Aromatherapie werd aanbevolen door Psychologie professoren succesvol voor welzijn. Lees die vraag nog eens! Dat was mijn eerste kennismaking met aromatherapie.

De nadruk lag op de vijf essentiële oliën: lavendel, kamille, geranium, roos en timide. Er wordt gesproken over het gebruik van deze oliën in je badwater, samen met het opmaken van je badjassen (de producten die je in je badwater gebruikt). Het zegt ook dat aromatherapie je reukzin beïnvloedt, en hoe je Lover-in-pit je rommel kan ruiken en hoeveel van die rommel door Lover-in-pit zal worden beklommen. Dus, als je last hebt van rommel overweldiging, kan het zeker helpen Productiviteit en Herhaling. Het helpt u om een ontspannende omgeving in uw huis te creëren door het te doordrenken met aromatherapie, net zoals het werd gerapporteerd te helpen bij het beheer van hypertensie, depressie en slapeloosheid.

Nu hier is een ervaring die ik wou dat ik kon hebben

en moet delen. Ik neem mijn hele zelf om de 2 weken. Mijn vriend heeft er een gewoonte van gemaakt en doet het twee keer per dag. Het leuke hiervan is, dat na een pauze van 3 dagen tot ik weer aan mijn computer zat, ik de reden waarom we de “release” deden snel kon doen nadat de pauze voorbij was. En ik denk dat, als ik niet gereageerd had, ik niet gereageerd zou hebben en een ander mens zou zijn geweest.

Ik heb één vraag beantwoord die ik eigenlijk niet wilde beantwoorden. (Dit is trouwens een voortdurende oefening voor mij).

Dat is wat me op mijn reis heeft gezet om genoeg energie te hebben voor een schoon huis. En om de dingen te doen waarvan ik dacht dat ik ze niet wilde doen. Ik ga binnenkort mijn vriend op de middelbare school voorgoed verlaten. Dit is zo goed om te horen. En om te zien dat ik in mijn eigen huis woon, en ervan geniet, en mij nu nog meer doet ontzweren.

Ik mediteer al jaren en baseer daar mijn helende middelen op.

En tenslotte, zo bruisend als ze zijn, er is eigenlijk meer aan de hand.

Maar met de bedwelmende teksten bedank ik ze dat ze me op dit moment hebben gevonden. Ik ben dankbaar voor de woorden en de mogelijkheid om ze te schrijven. Toch hebben ze me aan het denken gezet over een heleboel dingen die verbazingwekkend zijn.

Het komt erop neer dat er gewoon zo verdomd veel verschillende dingen zijn om je handen op te leggen die je zullen helpen om blijvende verandering tot stand te brengen en dat het zoeken alleen al om ze te vinden een hoop tijd kost.

Ik ben nog aan het uitzoeken wat ik precies moet doen om 100% te functioneren, en op welke manier ik dat zal doen. Maar nu lijk ik genoeg te weten om meer te doen dan wat me gelukkig maakt. (Ik zeg niet dat ik altijd kan doen wat me gelukkig maakt, maar ik ben er nog niet achter hoe ik mezelf niet voor de voeten kan lopen).

Ik zou hier eindeloos over door kunnen gaan, maar hopelijk kom je tot je eigen ervaringen met de aromatherapie-ervaring.

Lees meer:

Vitaliteitscoach

Sensi therapie 

wpadmin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven