Home » Celine Maatschappelijke

Celine Maatschappelijke

 

 

 

 

Celine Maatschappelijke Zorg (CMT) is een steunpunt voor ondersteuning en gemeenschapsontwikkeling in de regio The Routed en helpt mensen metMeals on Wheels (MWheels), kinderen met speciale behoeften enGet Helpants.

CMT presenteert verschillende gemeenschapsevenementen, onderwijs en ontwikkeling van zowel jongeren als volwassenen met een handicap, bijeenkomsten, workshops en andere programma’s. We zijn er ook trots op verschillende vrijwilligersorganisaties te presenteren die dankbaar zijn voor onze hulp. Ons doel is om een nuttig onderdeel van de gemeenschap te zijn en bij te dragen aan een beter leven voor iedereen.

Over CMT

CMT is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling die geen eerdere ervaring vereist om de vaardigheden en kennis in verschillende gemeenschappen toe te passen. Een deel van de training voor alle bestuursleden en vrijwilligers van CMT is dat zij echte liefde en waardering voor de cliënten moeten hebben, en niet alleen menselijk moeten zijn maar ook medelevend.

Wil CMT het meest effectief zijn, dan moet het een doorlopend karakter hebben en een langetermijnvisie, die haalbaar moet zijn. Daarom moet de liefdadigheidsinstelling een sterke interne visie hebben, die moet worden verwezenlijkt door niet alleen in contact te blijven met de geesteszieken, maar ook door organische en menselijke hulpbronnen. De interne en externe doelstellingen van de liefdadigheidsinstelling moeten op een continue en lange termijn manier worden bereikt.

Er zijn echter problemen als deze visie niet wordt verwezenlijkt. De activiteiten en initiatieven van CMT moeten worden gekoppeld aan het geografische gebied waarvoor zij zich inzetten. De vraag die zich natuurlijk opdringt is in welk land deze activiteit wordt georganiseerd. Deze vraag moet beantwoord kunnen worden, aangezien het doel en de bevolking verschillend zijn. De omvang van de activiteiten moet ook juist zijn, aangezien de middelen gelijktijdig beschikbaar moeten zijn.

De interne en externe activiteiten van CMT moeten worden geleid door het senior team, dat moet bestaan uit professionals. De liefdadigheidsinstelling moet volledige zorg krijgen en de inspanningen moeten gericht zijn op het genereren van bewustzijn, het vinden van genezing, het helpen van de behoeftigen en het helpen van de verdienstelijken. Er moet ook veel publieke informatie worden gegeven over de activiteiten van CMT. Het interne publiek moet jong zijn en de kansen moeten worden aangegrepen om de impact van de programma’s te realiseren. Het externe publiek zou bestaan uit mensen die getroffen zijn door de ziekte of door de neveneffecten ervan en die gemakkelijk kunnen worden bereikt.

CMT houdt eens in de zes weken bijeenkomsten met de leiders van de plaatselijke gemeenschap. De thema’s van deze bijeenkomsten variëren, maar ze hebben altijd een gemeenschappelijk symbool. Hieruit blijkt dat er een kenniskloof bestaat tussen de plaatselijke leiders en de professionals; daarom moet er een gemeenschappelijk belang en een gedeelde visie zijn.

Er zou een stand moeten zijn bij de jaarlijkse aanplant van bloemen, omdat dit aantoont dat de plaatselijke gemeenschap en de beroepsbeoefenaren belangrijk zijn in elkaars leven en er een symbiotische relatie moet zijn tussen de twee sectoren.

257: jaarlijkse conferentie van gecertificeerde macrofysicus.rotevent in samenwerking met Medical College of Wisconsin.

MPS-CMTours met zowel polikliniek als ziekenhuis kunnen een hoge mate van professioneel en academisch succes bereiken.

 

Lees meer…

 

ggz den haag

thuiszorg den haag

 

wpadmin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven