Home » Energie Therapie

Energie Therapie

Energetisch therapeut Nijmegen

Energetische therapie maakt gebruik van de input van universele energie en zelf gegenereerde geluidsfrequenties om individuen en gemeenschappen te helpen.

Als hulp bij gezondheidsproblemen zullen therapeuten zich richten op specifieke energietherapieën om de totale gezondheid van een persoon te bevorderen. Ieder mens heeft unieke lichaamseigen manieren om met stress om te gaan en deze te verwerken en ook om deze gebeurtenissen te interpreteren op een manier die persoonlijke groei biedt.

Wanneer u uw kijk verandert en de angst, de kijk, de zelfpraat en de hype vermindert, kunt u een enorm verschil maken in uw algehele gezondheid. De hoeksteen van energetische therapie is een relatie tussen de cliënt en de therapeut. De relatie is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect.

Tijdens de interactie brengt een cliënt zijn of haar huidige staat van gezondheid en beperkingen, hoop, verlangens en angsten in de relatie in, die vervolgens uit het verleden worden gebracht en in de emoties worden opgeslagen. In psychotherapie met beademing staat de cliënt centraal in deze dialoog om verandering tot stand te brengen.

Voor een beter begrip is het productiever om op te merken dat als we genezing omarmen en onszelf toestaan in het proces, we niet onze innerlijke bron bevrijden, maar letterlijk onze beperkingen en pijnlijke reacties bevrijden die we in die bronnen vasthouden. Daarmee werken is een prachtige ervaring voor de cliënt.

Energetische therapie richt zich op de meest voorkomende primaire zorg die mensen hebben, “Ik functioneer niet goed, ik ben gevoelig, ik voel mijn lichaam en emoties”, of de meer voorkomende angst van “Mijn lichaam is niet meer onder controle en ik verlies er de controle over”.

Toewijding is in de eerste plaats een kwestie van jezelf toestemming geven om los te laten wat in strijd is met de persoon die je werkelijk bent in termen van vrije wil. Wanneer iemand dan de voordelen voor zijn of haar eigen welzijn inziet, wat leidt tot een duidelijker begrip van de omstandigheden op de levensreis, zal er een verbintenis tot zelfzorg ontstaan die waarschijnlijk de uitoefening van de wil en de vrije wil zal opwekken.

Als een therapeut gedisciplineerd is in deze praktijk, zal er enig resultaat worden bereikt. Je zou kunnen merken dat een persoon bereid zal zijn om met hem of haar te studeren om van zijn huidige toestand naar een andere, meer verheven toestand te gaan om te genezen.

Dus wat is het genezende doel van energetische therapie? Energetische therapie is de persoonlijke oplossing voor de genezing van een kwestie zoals die door de cliënt naar voren wordt gebracht in het ontvangen van energie; ook gaat het om het proces vanessim Gingeting ongezonde patronen, overtuigingen, overheersingen en onderbewuste programma’s die interpersoonlijke therapieën aanpakken. Ik zou zeggen dat het ontmaskeren van ongezonde patronen, het controleren van overheersend gedrag, het loslaten van zelfoordelen en het onverzettelijk lijden allemaal nuttig zijn in het genezingsproces.

Wat is genezing en het resetten van negativiteit? Wat deze wijdverbreide term betekent, is dat de affectieve verandering in iemands aard, gedachten en gevoelens een psychologische verandering is in hem of haar bevestigd in het Trinity-systeem. Deze instellingen zijn: Lichaam, Geest, Geest, Ziel, Ego, en Bewustzijn (Het is belangrijk te begrijpen dat al deze systemen geïntegreerd zijn in één systeem). Ze moeten dus niet afzonderlijk worden opgevat.

We kijken naar een soldaat in de strijd, verouderde gewoonten krijgen hun momenten en niveaus van vrijheid om te begrijpen hoe ze bewegen en functioneren, zodat we altijd op de hoogte kunnen zijn van je eigen verandering, je eigen comfort, wanneer je de beweging zet om te veranderen. Het kan je helpen je werkelijk bewust te zijn van de richting van je kompas en doelbewust met het doel een gezonde manier van zijn in je te cultiveren die je eraan herinnert dat je natuurlijke staat er een van welzijn is. Daarom, als je methodes in healing en energietherapie observeert en op zoek bent naar een alternatieve beoefenaar; een beoefenaar die je niet-fysieke en psychologische systemen kan behandelen die alle aspecten van je wezen voeden die je niet kunt aanraken maar altijd kunt navigeren door gebruik te maken van de universele energieën en zelfgenezingsmethoden, is een grote hulp bij het bereiken van je genezing. Wij hebben beide met groot succes gebruikt in onze diverse praktijken.

Lees meer:

Alleengeboren tweeling

Nei therapie Nijmegen 

wpadmin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven