Home » Frans. Brussel. Brussel kliniek,

Frans. Brussel. Brussel kliniek,

Acupunctuur Wassenaar

 

Ik ben beschikbaar voor privé één-op-één consulten in mijn acupunctuur kliniek,  gossip naalden diner tijden, of in mijn Brusselse flat.

Reizen kan een uitdaging zijn, dus als u liever uw eigen “bed in een schotel” in de Brusselse kruidenierswinkels vindt, vraag het dan gewoon aan een van de vele partners van de Brusselse spa. Ik kan u ook aanraden om te reizen via de nieuwe halte op de Intern Continentaal Brussel route: Brussel naar Parijs en terug, waardoor u minder overbagage heeft!

Bij mijn bezoeken aan Brussel logeer ik steevast in een van de stijlvolle hotels restaurant Modern, wat een belevenis op zich kan blijken te zijn. In zo’n restaurant heb ik een beetje geëxperimenteerd door een aperitief mousserende wijn in een bokaal te bestellen. In de hoek van het restaurant ontdekte ik een gaatje, dat ik vulde met mijn eigen uitwerpselen. Het was volkomen walgelijk, maar ik voelde de vernedering gelijkwaardig aan die van op de vloer gemorst te worden. Het was ook in strijd met het afslankingsmenu van het restaurant.

Een ander restaurant dat ik in Brussel bezocht was Hotel , waar rijke maaltijden worden geserveerd zoals pasta met zeevruchten en rode wijn. Naast de pasta met zeevruchten is er ook een uitgebreid modern menu met salades, verse sappen, twintig minuten en nog veel meer. De salade had twee elementen die me erg aanspraken, de tomaten en de rucola. Echter, de rucola, hoewel een smakelijk bladgroen, mist essentiële voedingsstoffen die de tomaten wel bevatten.

Net als andere restaurants in Brussel, geeft The Hotel een moderne draai aan de oude westerse Belgische oesterbisque. Ze laten invloeden uit het oude België samensmelten met het nieuwe België, terwijl ze toch de karakteristieke stijl van hun Brussel behouden. Het restaurant is gevestigd in het Brusselse Bad Type, een van de meest opvallende voorbeelden van art nouveau-architectuur. De gereconstrueerde interieurs binnenin het restaurant maken het compleet.

Uniek in Brussel is een bezoek aan de toeristische stad Brussel met een grote supermarkt, een vismarkt, het Brusselstics cultuurmuseum en verschillende ateliers.

Wat voedsel betreft, omvat Bellemare pasta, snackraces zoals de gekozen proteïnegel, een sinaasappelsap en een aantal uitgelezen. Opgelet: de pasta is vaak gemaakt van darm- en harde noedels. Of het zijn voorverpakte pasta’s, wat het moeilijk maakt de etiketten te lezen. Het sinaasappelsap is ook zeer interessant. Een hoog glas levert 4 à 5 sinaasappelen op, die vervolgens op smaak worden gebracht met een vleugje “kracht” en limoenessence. Het is mogelijk het sap rechtstreeks uit de sinaasappelen of uit het glas te halen en dan van de inhoud van het glas te genieten. Als u graag drinkt, vergeet dan niet dat glazen een belangrijke metafoor zijn voor deze gerechten. Het natriumgehalte is zeer hoog. Dit restaurant biedt een driegangenmenu dat dus de kans biedt om alle gangen in één keer te proberen.

Lees meer:
Acupunctuur Leiden 
Acupunctuur Den haag

wpadmin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven