Home » Fysiotherapie

Fysiotherapie

Triggerpoints therapie

De toestand van pijn, gebrek aan mobiliteit, gebrek aan comfort en andere symptomen en het onvermogen om normaal te functioneren veroorzaken ongemak is slopend en frustrerend. De meeste mensen zullen het ermee eens zijn dat deze symptomen het leven moeilijk kunnen maken en wanneer het chronisch wordt. Moeilijkheden met slapen, het beheersen van pijn en het hebben van een stoelgang behoren tot de uitdagingen.

Deze therapeutische technieken en het vermijden van verder letsel is de eerste lijn van behandeling. Andere behandelingen zijn fysiotherapie, psychotherapie, chiropractie, osteopathie, massage, acupunctuur, cortisone, Mullerian Therapy en homeopathie.

Een fysiotherapeutische behandeling kan worden toegepast als de spieren die de aangetaste hand aansturen niet gespannen zijn, maar omvat ook een massage die de spier kalmeert en de druk verlicht. Daarbij wordt de aangedane hand over de spieren geschoven die bij de behandeling betrokken zijn. De hand kan het best over de spieren worden gerold en dit kan steeds weer worden herhaald. Deze techniek is zeer voordelig omdat zij de spanning in de spieren vermindert en ook minder energie verspilt. Het belangrijkste aspect van fysiotherapie voor dit type triggerpointaandoening is het opbouwen van de kracht van de spieren om tegen de aandoening te kunnen werken; het moet helpen door het uithoudingsvermogen en de beweeglijkheid op te bouwen.

Het is triggerpoint fysiotherapie stoornissen die inwerkt op de spasmen in de spieren en ze zover krijgt dat ze ontspannen en de bloedcirculatie het getroffen gebied laat herstellen. opgeruimde en goede fascia zijn de belangrijkste elementen van fysiotherapie. Tractie en massage zijn zeer belangrijke elementen die in aanmerking moeten worden genomen bij de behandeling van de spieren. Met elke dag die voorbijgaat, streeft de fysiotherapie ernaar het comfort van de patiënt te behouden en te verbeteren.

Vandaag de dag wordt de praktijk van de fysiotherapie als zeer nuttig beschouwd en verschillende instanties over de hele wereld hebben de belangstelling voor de beoefening ervan hernieuwd. Het meest woedende gebied is de behandeling van spieren. Vandaag de dag worden verschillende soorten fysiotherapeutische technieken toegepast. De op het gebied van de fysiotherapie verworven inzichten leiden de artsen geleidelijk naar de meest geschikte behandelingsmethode voor de ledematen en het lichaam in zijn geheel. De nieuwe generatie fysiotherapeuten is op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van therapieën en verricht ook tal van activiteiten die daarmee in overeenstemming zijn. De aangeleerde kennis en technieken dringen geleidelijk door in het dagelijks leven van de patiënten.

Lees meer:

Fysio Vlissingen 

wpadmin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven