Home » Kinderen en Kinderen

Kinderen en Kinderen

Kindercoach Middelburg

Elk kind heeft moeite om een baan te houden. Kinderen zijn niet echt in staat om geld te verdienen daarom kunt u een kindercoach inschakelen. In feite leren kinderen weinig en leren zo weinig op school. Aan de andere kant proberen volwassenen ook volwassen te zijn en geld te verdienen met hun baan. Dus, over ouderlijke vindingrijkheid gesproken.

In feite heeft elke volwassene moeilijkheden, ook al heeft hij of zij het in het verleden gered. Na succesvolle ervaringen blijken ouders of ouderen werkloos te zijn. Wat gebeurt er dan met kinderen die een voltijdse baan hebben of een bedrijf runnen?

Wat gebeurt er nu?

Welnu, zulke eenvoudige ideeën als “meer geld, een beter leven en ongeluk”, “meer eten, meer comfort, minder zorgen” of “meer macht, inkomen en zekerheid” gaan niet ver. Soms dwingen uitstekende ervaringen ouders te vermoeden dat zij niet genoeg kunnen betalen om hun kinderen (omdat zij daar niet toe in staat zijn) van een heleboel factoren af te houden. Zij kunnen bijvoorbeeld vaststellen dat de jonge werknemer van hun bedrijf te lui is om te werken. En op dat ogenblik worden de ouders ouders en in dit geval is er geen geld meer nodig voor de kinderen en zien zij dat hun kinderen mislukkelingen zijn geworden. Dit helpt niet.

Hoe reageren ouders?

Welnu, zij beginnen met het berekenen van het evenwicht tussen sparen en uitgeven. Daarna gaan zij tegen de wens van het kind in en “kopen” voor het eten dat het gezin nog wil en aankopen voor het gezin die zij zich konden veroorloven. Op lange termijn blijven de kinderen meestal lang weg uit het familiebedrijf en ondervinden de ouders allerlei moeilijkheden om een evenwicht te vinden tussen sparen en uitgeven.

Hoe reageren kinderen en ouders op elkaar?

Welnu, dit is een situatie waarin elk kind aan beide kanten van het hek moet spelen. Een ouder onderwijst en verwacht dat het kind zakelijker is dan het zijne. Een kind daarentegen moet praktischer zijn in zijn eigen opvoeding en verwacht van de ouders dat zij minder emotioneel betrokken zijn bij zijn leven en financiën en leren zijn eigen boontjes te doppen.

passage is al voorspeld in de bijbel

Volgens Jesaja 19:5 is het een prachtige toekomst voor kinderen die hun kalmte niet verliezen en de trein niet overhoop gooien door met hun lippen te rennen. Op deze manier zullen kinderen ook leren gematigd te zijn. In feite zullen kinderen leren om geld en belastingen terug te brengen en eigendommen worden getoond; maar met de handen. De liefde tussen ouders en kinderen wordt op de proef gesteld, en de ouders zullen rekenschap moeten afleggen.

Het enige wat ouders moeten doen is hun kinderen op de juiste manier begeleiden en vertrouwen, zonder dwang. Op deze manier zullen kinderen leren goede ouders te zijn, niet alleen in zaken, maar ook in hun Schrift Acht en Drie ongehoorzaam Amresses die plichtsgetrouwe kinderen zijn. De twee ouders moeten de verantwoordelijkheden delen.

Lees meer:

Kindercoach praktijk

Ouderbegeleiding 

wpadmin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven