Home » Wat is een Total Body Scan

Wat is een Total Body Scan

Total Body Scan

Een Total body scan van het hele lichaam kan aan het licht brengen dat u mogelijk een tumor hebt. Afhankelijk van de grootte van de tumor kunnen de artsen besluiten om een nieuwe medische controle uit te voeren of om tot een operatie over te gaan.

Mensen die veel roken en dat al tien jaar of langer doen, lopen een groter risico. In dergelijke gevallen wordt meestal een operatie verricht en kan uw arts u adviseren te stoppen met roken of over te schakelen op een minder sterk ontspanningsmiddel.

Als uw scan erop wijst dat u een probleem hebt, zoals een tumor of een afwijking in de werking van de lymfeklieren, zal uw arts verdere onderzoeken aanbevelen. In sommige gevallen kan uw arts besluiten tot een chirurgische ingreep waarbij de mitralisklepprolaps (MVP) operatief wordt vervangen. De mitralisklep bevindt zich aan de basis van de amandelen en verbindt het bovenste deel van het lymfvlies met het onderste deel van het lymfvlies. Een MVP-operatie kan nodig zijn omdat de klep niet goed werkt en ademhalingsmoeilijkheden kan veroorzaken.

Na de operatie zal een brace of spalk worden geadviseerd die de eerste paar dagen kan worden gedragen. De patiënt wordt er dan van op de hoogte gebracht dat hij of zij een ingesneden blaas kan hebben. De reden hiervoor is dat drainage gedurende enkele weken noodzakelijk kan zijn en niet mag worden genegeerd.

Bij een Mitralisklepverzakkingsoperatie wordt een middel met de naam VC Visit Anticoagulant gebruikt. Het kan worden gebruikt als bloedstolsels worden vermoed. Het kan ook worden gebruikt als er sprake is van een vernauwde slagader of een hematrose. In deze gevallen wordt plaatselijke verdoving gebruikt en wordt een katheter ingebracht in de slagader die het probleem veroorzaakt. De slagader wordt toegankelijk gemaakt en de stolsels worden doorgesneden of gebroken. De bloeding wordt behandeld door de wond schoon te maken en met oorlogscement in te pakken.

Een andere aandoening die in uw lichaam aanwezig kan zijn, zijn Parasieten. Die krijg je heel gemakkelijk door het eten van ongewassen groente of fruit. Het is aanwezig in onze mond omdat we het elke dag binnenkrijgen. Een oorzaak ervan is shampoo. Het kan aanwezig zijn op tandenborstels die we gebruiken. Het komt ook voor in de natuur, dus het is ook aanwezig in ons lichaam. U kunt het testen door enkele monsters op te sturen naar het laboratorium voor onderzoek.

Een van de meest voorkomende medische aandoeningen in de Verenigde Staten is de ziekte van Alzheimer. Dit betekent dat vier op de tien mensen het hebben. Het komt veel vaker voor bij vrouwen. Het is erfelijk en heeft te maken met parasieten. Deze parasieten leven in het spijsverteringskanaal en veroorzaken deze medische aandoening. Diptherie en infecties van de bovenste luchtwegen zijn vaak het gevolg van dit probleem.

Lees meer:

Bodyscan 

Lifecoach Eindhoven

wpadmin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven