Home » Wat zijn HSP’s

Wat zijn HSP’s

Wat is hsp

HSP’s zijn in de minderheid. HSP’s zijn één van de weinigen die niet alleen hun voorkeuren zeer ernstig nemen, maar die ook in hun dagelijks leven precies hetzelfde nastreven, ondanks een aantal angsten. HSP’s zijn beschikbaar beroemdheden, politieke geesten, zakelijke leiders, dichters, schilders, uitstekende muzikanten en ga zo maar door.

Je zou nog kunnen vragen: “Waarom zijn HSP’s in de minderheid?” Wel, dat kan ook gemakkelijk beantwoord worden: we vergeten te gemakkelijk wat onze sterke punten zijn, wat vinden we het meest belangrijk?

Als we onze voorkeuren zeer ernstig nemen, mogen we de stelregel niet vergeten dat “kleding voor het lichaam het karakter van je geest weerspiegelt”, een van de populairste stelregels van vandaag. Dit wil niet zeggen dat iemand die zijn voorkeuren niet op een goede manier uitdrukt, nooit succesvol zal zijn als persoon. Net als in tennis, omgaan met HSP’s! De vaardigheden van een HSP weigeren hem zelfs om deel te nemen aan een bepaald evenement in dezelfde week als een extravert die sterren als zijn inspiratie verwacht.

Er is nog een andere zeer bekende uitdrukking die sommige HSP’s gebruiken: de uitdrukking “Hij/zij is of kan een gevoelig persoon zijn.” Sommige HSP’s denken dat deze woorden veel te veel afgestemd zijn op stress en pijn je mening over HSP’s waarschijnlijk zullen beïnvloeden. Hoewel hoogsensitief zijn geen karaktereigenschap is, beschouwen sommige HSP’s het toch als zodanig. Dit komt omdat HSP’s meestal altijd hooggevoeligheid beschouwen als een belangrijke factor van hun succes.

Politici, actievoerders, adembenemende artiesten en hoog gevoelige pauzen willen dat er naar hen wordt geluisterd en dat zij worden gewaardeerd. Zij willen de aandacht trekken van hun fans en van hun collega’s met groot en klein kapitaal. Zij willen diegenen behagen die al over een kwestie nadenken. De stress van het zijn van een HSP in een samenleving ligt niet zozeer in hoe we communiceren en effectief, maar in hoe we kunnen worden geluisterd naar de meeste van de tijd en ontvangen binnen de meeste tijden.

Wij kunnen een nieuwe stijl van leven, voelen en handelen aanleren. Het betekent dat we onze eenzelvigheid moeten veranderen in een nieuwe manier waarop we ons vrij kunnen voelen om met andere mensen te communiceren. De woorden, het beeld en de onderliggende energie die we naar andere mensen sturen, is wat we terug ontvangen. Er zijn een paar boeken verschenen over hoe te ademen om hoog gevoelig te kunnen zijn anders is de bijbehorende Sport slechts een speeltuin geweest voor gevoelige mensen die liever geïsoleerd blijven!

Daarom moet je eerst leren je uit te drukken op een andere manier dan alleen en los van elke waarneming – beschouw je communicatie en houding als een poging om een toestand van heiligheid, van harmonie en vrede in de geest te bereiken. Dit zal je in staat stellen jezelf te verbeteren. Als gevoelig mens garandeer je jezelf te verslijten, net als het menselijk ras zelf!

Breng dan meer gevoeligheid in je leven. Nemen wij als voorbeeld de woorden, “gewoon” en “niet,” Biologie betekenen het meest. Taalperceptie verbetert onze stemming en gevoelens slechts voor een tijdje. Onze hersenen blijven ook van tijd tot tijd in een staat van depressie, alleen hebben we de problemen niet meer opgemerkt. Het verhogen van het gevoeligheidsniveau van ons lichaam door gevoelens en het afgedwongen lagere bewustzijn in onze geest zal zeker invloed hebben op ons dagelijks leven. De beslissing, zelf normen voor zichzelf te stellen en de competitie van sterk opgelegde teksten van anderen te verwerpen, is wat we moeten volgen.

Wees de vrije persoon. Wees de echte. Als je jezelf kent, als je jezelf volledig kent, verbeter dan je eigen allerbeste leven. Dit is het beste van het leven. Veel HSP’s zouden het heel fijn vinden om met je te delen dat het er is.

“Wees blij met jezelf. Geef jezelf het beste en iedereen zal ervan profiteren.”

Lees meer:

Coach Roermond

wpadmin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven